10 maart 2022

FitStap

Startdatum: donderdag 10 maart 2022 

Wat: Fitstap is het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Fitstap draait niet alleen om meer bewegen, want je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching.

Wie: FitStap is bedoeld voor iedereen. Of je al een basisconditie hebt of niet en of je rekening moet houden met een beperking of niet, iedereen kan meedoen met FitStap. Je voert alle trainingen en opdrachten helemaal op je eigen tempo en niveau uit. De groepstrainingen zijn zodanig opgebouwd dat ze voor iedereen haalbaar zijn.

Waar: Parkeerplaats korfbalvereniging SKF, Wageningselaan 1, 3903 LA Veenendaal. Vandaar uit maken we gebruik van de Surfvijver, het Stadspark en mooie Veense Ommetjes. In overleg kunnen we ook andere locaties afspreken.

Wanneer: We starten donderdag 10 maart 2022. Tijd: 19.30 – 21.00 uur. 

Hoe: Het is een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten. Onder begeleiding van jouw professionele FitStap coach leer je alles over gezond bewegen. Naast wandelen is er ook aandacht voor mentale coaching, voedingsadvies en cognitieve fitness. Tijdens het programma onderhoud je online contact met je FitStap coach via de gratis app over je voortgang.

Kosten: € 139,- voor 12 groepstrainingen, inclusief de FitStap-app

Docent: Ad Schoeman, docent Lichamelijke Opvoeding en gecertificeerd FitStap-trainer

 

Aanmelden via contact